De accommodatie

Vanaf begin jaren 70 hebben we naast de lokalen van de Nordre- en Ostre-skole dankbaar gebruik gemaakt het internaat van EUC-Midt (hotelaccommodatie). Vanaf 2009 hebben we een goed alternatief gevonden in de accommodatie  van VHK (sport)college (hotelaccommodatie) en de overnachtingsmogelijkheid in handbooghal (noodonderkomen). Helaas was dat vorig jaar ook niet meer mogelijk. Toen hebben we een goede hotelaccommodatie gevonden in Asmildkloster. Deze locatie ligt echter wat verder (ca 1,5 km) van het centrum en (2,5 km) van de start.
De sporthal blijft wel beschikbaar voor het noodonderkomen.

Beide locaties zijn op basis van logies aangeboden en gereserveerd. Voor het ontbijt maken we tijdens de wandeldagen gebruik van de voorzieningen op het kazerneterrein naast de start. Op maandag gebruiken we het ontbijt in Asmildkloster.
Het diner gebruiken we vanaf 2013 als buffet in bij Bowl’n’Fun ook op ca 100 meter afstand gelegen. Voor de lunch tijdens het wandelen moet u zelf zorgen.

Hotelaccommodatie:
Deze is op basis van twee persoons-kamers met een douche/toilet en een kleine pantry (gootsteen, koelkast maar zonder kookmogelijkheid).
U dient zelf een slaapzak en/of dekbed en linnengoed en handdoeken mee te nemen.

Noodonderkomen:
Hiervoor kunt u gebruik maken van de sporthal. U dient zelf een stretcher/luchtbed en slaapzak en handdoeken mee te nemen. U kunt centraal gebruik maken van douches en toiletten die daar aanwezig zijn.

Pendelen:
Vanwege de grotere onderlinge afstanden tussen de voorzieningen en de start en het eten onderzoeken we de mogelijkheid om een klein personenbusje in te zetten als de touringcar niet kan/mag rijden.

 

Leave a Reply