Inschrijving Haervejsmarchen 2020

Beste wandelaars,

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de 52e Haervejsmarchen op 27 en 28 juni rond Viborg in Denemarken. Vorig jaar hadden we helaas te weinig aanmeldingen om de busreis door te kunnen laten gaan. We hopen dit jaar wel op voldoende (minimaal 30) deelnemers.
Het is niet helemaal gelukt om de prijzen gelijk te houden aan vorig jaar. De verhoging is zo beperkt mogelijk gehouden, maar daarvoor hebben we wel minimaal die 30 deelnemers nodig.
Om wat extra reclame te maken kunt u via de aanmeld-pagina ook visitekaartjes downloaden die u uit kunt delen aan geïnteresseerden.

De busreis met hotel-accommodatie kost € 415,- en de busreis met overnachting in de sporthal voor € 345,-. Beide op basis van halfpension met het ontbijt op de wandeldagen in de tent bij de start en de warme maaltijd als buffet bij het Bowlingcentrum (ca 100 m van de start). De inschrijfkosten voor de wandeling bedragen afhankelijk van de leeftijd € 27,- of € 20,-

Alvast een heel gelukkig, gezond en mooi wandeljaar toegewenst,

Mocht u na het lezen dan de informatie op deze website nog vragen hebben dan kunt u via onderstaande telefoonnummers informatie krijgen.

Haervejsmarchen – Nederland
Fred Snoep (telf. 06 51545317)
Tom Plattel (telf. 06 43223749)

Comments are closed.