Fantastische Haervejsmarchen 2017

Het tweedaagse wandelweekend in het Deense Viborg zit er weer op. We kunnen terugkijken op een geslaagd weekend met goed wandelweer.
Het nieuwe onderkomen in de Landbrugsskole aan de Asmildklostervej beviel goed, al moesten daarvoor op het gebied van logistiek wat extra zaken geregeld worden. Toekomstgericht blijft dit onze aandacht houden. Het busvervoer was dit weekend opnieuw in vertrouwde handen van busonderneming Betuwe Express. Chauffeur Ferry Meisner verzorgde met assistentie van voormalig collega Jopie Hendriks en Henny van Santen de gehele reis, alsmede op het wandelparcours een prima service voor onze wandelaars. Haervejsmarchen Nederland en de wandelaars hebben dit bijzonder gewaardeerd. Het warm en koud buffet bij het Bowlingcentrum Bowl’n fun in Viborg viel opnieuw goed in de smaak en blijft daarom in ons reisprogramma opgenomen.
De volgende editie van de Haervejsmarchen op 23 en 24 juni 2018 betreft een 50-jarig jubileum, die omlijst zal worden door een feestelijk programma. Reden temeer om ook volgend jaar weer aan onze reis deel te nemen.

Toon Hermans verwoordde dat zo in een toepasselijk gedichtje met de titel Tempo:

“Zou mijn ritme zo vertragen
of gaat het leven zelf zo vlug?
‘t is de snelheid van de dagen
ze gaan en komen nooit meer terug

nee, je moet niet overdrijven
maar ‘t leven grijpen elk moment
als je bij de tijd wil blijven
blijf dan niet zitten op je krent”.

Vanaf januari 2018 is onze site weer actueel en wordt de mogelijkheid geboden tot aanmelding. Graag zullen we je dan weer verwelkomen op onze reis.

Organisatie Haervejsmarchen Nederland,
Tom Plattel en Fred Snoep.

Comments are closed.